divendres, 22 de maig del 2015

Presentació

La BIBLIOTECA MUNICIPAL DE MANLLEU us presenta un bloc dedicat als GOIGS DE MANLLEU, a aquells que tracten d’alguna advocació venerada, en algun moment de la història de la població, i d’aquells que han estat fets o han tingut la participació de manlleuencs.

L'origen d'aquest blog és el material que va formar part de l’exposició PUIX MANLLEU US CORRESPON... Mostra de goigs, cobles i ‘llantos’ manlleuencs que va produïr i organitzar la Biblioteca i que es va poder visitar entre el 16 i 31 de gener de 2010. 
Esteu convidats a revisitar-la.

També s'hi han sumat aquells goigs de recent edició i d'altres que, amb origen manlleuenc, han estat localitzats darrerament. 

Feu-ho amb els enllaços a les diferents seccions de l'índex de la dreta.

1 comentari:

  1. Benvolguts amics de Manlleu: Com a instrument de consulta i exposició els Gogistes Valencians acabem de aperturar un blog per a donar visibilitat a les tasques que estem desenrrollant de forma incipient en el ambit dels goigs valencians. Volíem informarvos perque creguem que units i ajudantse podem conseguir millor els nostres objectius. Si voleu visitarla la adreça es http://gogistesvalencians.blogspot.com/. Recibiu un abraç molt fort.

    Salvador Raga Navarro
    PRESIDENT
    Asociació Cultural VIA VICENTIUS - GOGISTES VALENCIANS

    www.caminodesanvicentemartir.es
    http://viavicentius.blogspot.com/
    http://gogistesvalencians.blogspot.com/

    ResponElimina